Få fem på stribe hos boghandleren

Det er vintertid, og vintertid er mørketid og indetid. Når skyerne ligger som et tungt tæppe over Danmark og luften er tyk af støvregn, så kander vi den danske vinter, og så må vi se at få gang i nogle indendørs sysler, så vi ikke dør af kedsomhed eller vinterdepression. I Danmark har vi gennem årene opfundet en række sjove spil og aktiviteter, der kan holde det mørke humør på afstand, så vi også om vinteren kan være at glad folk med god og sund humor.

Brætspil er altid godt i disse mørketider. Eller kortspil. Eller, som sequence, en blanding af begge slags. Hvis ikke man kender sequence, så kan man sige, at det nærmest er en udbygget version af fem på stribe, hvor det gælder om at tænke strategisk og arbejde sammen. Man kan spille sequence som holdspil, og der er mange muligheder for at samarbejde og tænke i spændende strategier. Når man spiller sequence, så har man slet ikke tid til at være vinterdeprimeret, det er helt sikkert.

Det gode ved spil

Spil kræver koncentration og nærvær. Derfor er spil virkelig godt som indendørs tidsfordriv, når vintermørket bliver lidt for tungt og bastant. Hjernen hygger sig, når man spiller. Den har andet at tage sig til, end at tænke skumle vintertanker. Hjerner elsker når vi spiller spil. Denne proces hjælper os af med vores vintertungsind på en hyggelig og sjov måde. Om det er brætspil, kortspil eller terningspil, så er det gode til at stjæle koncentrationen fra dårlige tanker.

Få redet det gode humør hos boghandleren

Hos Bog & Idé kan du finde sequence og mange andre spændende og sjove spil til de mørke timer og regnvåde dage. Man kan sagtens have mange typer spil i skabet derhjemme, når de mørke dage trænger sig på. Tidsfordriv kan være noget af det hyggeligst og sjoveste og en god måde at være sammen på, både for venner og familie. Hvis du besøger Bog & Idé på nettet eller fysisk, så se det store udvalg af sjove og underholdende spil. Du kan naturligvis også finde bøger her.