Find en smuk buket, der holder evigt på nettet

Det er dejligt med planter i stuen. Den moderne bolig er ofte møbleret med ting i skarpskåret design. Det er flot og funktionelt, men det er også smukt at bryde alt det stramme med organiske former og farver fra naturen. Mange køber afskårne blomster hjem fra supermarkedet eller grønthandleren, og det ser også rigtigt dejligt ud, men den slags buketter holder sjældent mere end et par dage, så begynder de at visne og se triste ud. Her kan tørrede blomster noget.

En evighedsbuket er sammensat af tørrede blomster og grene, og holder, som navnet siger, evigt. Man kan sammensætte en evighedsbuket selv af mange forskellige tørrede planter. Det kan være smukke eukalyptusgrene eller andre planter, der egner sig til tørring. Man kan også købe færdigkomponerede buketter af tørrede blomster, som er lige til at tage hjem og sætte i en vase. Husk nu, at det ikke er nødvendigt med vand. Det er jo netop fidusen med en evighedsbuket.

Stil den i et mørkt rum

Det er ganske smart, at en evighedsbuket ikke behøver vand, men endnu smartere er det måske, at den ikke behøver lys. Har man et mørkt badeværelse, så kan en buket tørrede blomster give liv og organiske strukturer. Man kan dekorere alle slags rum med disse blomster, og de holder ikke op med at være smukke efter få dage. De kan faktisk holde evigt, og det er da virkelig smart.

Med en evighedsbuket på spisebordet har du altid en dekoration stående og skabe organisk liv. Og der er ingen pasning forbundet med en evighedsbuket, bortset fra en lille tur med støvekosten ind imellem.

Havecenteret har dem

Tag på besøg i dit havecenter, hvis du vil finde inspirerende evighedsblomster til dit hjem. Du kan også besøge havecenteret online ved at gå ind på plantorama.dk. Her kan du vælge imellem mange forskellige smukke buketter, og du kan også vælge elementer til din helt egen evighedsbuket. Plantorama har alt til haven og hjemmet, også ting til dine kæledyr. Skal hunden eller katten forkæles, så kan du købe tilbehør til kæledyr her.